Main Menu

24 Aralık 2013 Salı

İshak Doğan Balonu

Peşin konuşayım, lafı dolandırmayım, İshak Doğan ikinci Sabri’dir.

Futbol hayatına Arminia Bielefeld II’de başlayan 1990 doğumlu gurbetçi oyuncumuz burada aslında forvet ve forvet arkası oynamış. “Sametoca” almış bu arkadaşı sol bek yapmış. Ankaragücü ligden düşünce Karabükspor’a transfer olmuş.

Karabükspor’un son 5 maçını canlı izledim. İshak sol bek oynuyor, ayrıca takımın duran top kullanıcısı konumunda. Bir noktadan sonra o kadar dikkatimi çeken şey; top tekniği ve fundamentali o kadar zayıf ki takımın adeta zayıf halkası. Ama çevikliği ile sanki her an bir şey yapacakmış gibi, aslında hiçbir şey yapmıyor. Bir noktadan sonra özellikle onu izlemeye başladım ve vardığım yargı şudur: Tam bir balon!

Velhasıl Sabri’nin yıllarca hem Galatasaray’da hem de milli takımda ekmek yiyebildiğini düşünürsek bu arkadaşımız da kendisine yer bulabilir. Sonuçta Türkiye fırsatlar ülkesi!

Kendisini izleyip eğlenceme bakarım diye düşünürken Galatasaray’ın sol bek için düşündüğü haberleri ile şok oldum. Sağda Sabri solda İshak ile çabuk yaşlanma belirtileri gösteren bir Galatasaray taraftarı profili karşımıza çıkabilir. Aman dikkat! 

2 yorum:

  1. sabri'nin takım içi dengelere oynayan sinsi yapısını bir kenara koyarsak bence türk pasaportlu 3 sağ bekten biri. yapamayacaklarını yapmaya yeltenmese bu kadar dalga konusu olmayacak ve olduğundan daha kötü görünmeyecek bence. beşiktaşlı olarak sabri yorumum bu kadar.

    ancak ishak doğan muhabbetine tamamen katılıyorum. hem kötü bir oyuncu hem de maç içerisinde sürekli tilkilik peşinde. böyle şark kurnazı adamlar tsl'de bir yerlere geliyorlar ya da kalıcı oluyorlar maalesef. kesinlikle beşiktaş'ta görmek istemem. bize gelme ihtimaline karşılık umarım galatasaray alır diyorum :)

    YanıtlaSil
  2. dünkü antep maçında izledim. hakkatten duran topları iyi kullanması dışında hiç bir numarası yok fakat terim milli takıma davet etmiş. hiç mi izlemiyorlar arkadaş.

    YanıtlaSil